Νέα από το δίκτυο Bioflora

Πρόσκληση

Τα μέλη του ενδοπανεπιστημιακού δικτύου BIOFLORA "Ταυτοποίηση & βιολογική αποτίμηση φυτοχημικών συστατικών αυτοφυών φυτών της ελληνικής χλωρίδας" σας καλούμε στην ημερίδα που πρόκειται να γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015. Στη εκδήλωση αυτή έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι επιστήμονες του χώρου, οι οποίοι μαζί με τους ερευνητές του δικτύου θα παρουσιάσουν βασικά θέματα που άπτονται των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών αλλά και την ερευνητική τους δραστηριότητα.

Κατεβάστε το πρόγραμμα της εκδήλωσης 
για περισσότερες πληροφορίες απο εδώ.

Εκδήλωση του Ενδοπανεπιστημιακού Δικτύου BIOFLORA

Στα πλαίσια λειτουργίας του Ενδοπανεπιστημιακού Δικτύου BIOFLORA, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24/2/2012 ομιλία με θέμα «Alkaloids and derivatives from Huperzia saururus with activity on learning and memory» από την Dr Mariana Vallejo (Universidad Nacional de Córdoba, Argentina) στην αίθουσα Σεμιναρίων του Τμήματος Βιολογίας.

1η Ημερίδα του Δικτύου BIOFLORA

Η 1η Ημερίδα του Δικτύου θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών (Αίθουσα ΙΙ-9) την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010 και ώρες 09:30 -14:00.
Προσκεκλημένοι Ομιλητές: Καθηγητής Αθανάσιος Γιάννης και Καθηγητής Αλέξιος-Λέανδρος Σκαλτσούνης.

Με χαρά σας περιμένουμε στην ημερίδα.

Έκδοση του ιστότοπου του δικτύου BIOFLORA

Ο διαδικτυακός ιστότοπος του ενδοπανεπιστημιακού δικτύου BIOFLORA με σκοπό την ταυτοποίηση & βιολογική αποτίμηση χημικών συστατικών αυτοφυών φυτών της ελληνικής χλωρίδας τέθηκε σε λειτουργία. Ευελπιστούμε να αποτελέσει πύλη ενημέρωσης και επικοινωνίας με την ευρύτερη επιστημονική κοινότητα και την κοινωνία. Περιμένουμε τα σχολιά σας και υποδείξεις για περαιτέρω βελτίωση!

Μελλοντικά Συνέδρια

14th Hellenic Symposium of Medicinal Chemistry
23-25 Απριλίου 2010, Θεσσαλονίκη
www.helmedchem2010.gr

7th Hellenic Forum on Bioactive Peptides
16-17 Μαίου 2010, Πάτρα
www.hellenicpeptides.gr

58th International Congress and Annual Meeting of the Society for Medicinal Plant and Natural Product Research
29 Αυγούστου- 2 Σεπτεμβρίου 2010, Βερολίνο
http://www.ga2010.de

Παρουσίαση των ερευνητικών αξόνων του δικτύου

Στο επόμενο δίμηνο θα πραγματοποιηθεί ημερίδα παρουσίασης της δραστηριότητας του δικτύου και των μελών του στην πανεπιστημιακή κοινότητα.